Footer vogelvlucht 241023

Start pre-sale – geef uw woningvoorkeur door!

Vandaag hebben wij onze website uitgebreid met nieuwe informatie, waaronder prachtige impressies van het project, gedetailleerde beschrijvingen van de appartementen, sfeerplattegronden en indicatieve prijzen (vanaf) per type. Bent u nieuwsgierig? Neem dan snel een kijkje op de pagina "Woningtypes" voor alle details.

Voorkeur doorgeven

We zijn erg nieuwsgierig welk type appartement uw voorkeur heeft. Als u op de onderstaande link klikt, kunt u uw interesse bevestigen en uw voorlopige voorkeur(en) voor een of meerdere woningtypen aangeven. Uiteraard is dit volledig vrijblijvend!

We zullen uw voorkeur registreren in ons belangstellendenbestand en u op de hoogte houden van de planning en het startmoment van de verkoop.

Let op: De impressies en plattegronden bieden een goed beeld van hoe het project en de appartementen eruit zullen zien, maar er kunnen nog kleine aanpassingen worden gedaan. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Start verkoop

In de komende weken zullen we de laatste puntjes op de i zetten voor de verkoopvoorbereiding en de afronding van de verkoopdocumenten en contractstukken. Zodra de datum definitief is, ontvangt u van ons een nieuwsbrief met meer informatie over de verkoopprocedure. 

Toewijzing van de appartementen bij de start van de verkoop

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van een appartement in De Harmonie, kunt u voorrang krijgen bij de toewijzing. Dit kunt u regelen door jezelf als woningzoekende in te schrijven in het gemeentelijke registratiesysteem voor nieuwbouw koopappartementen in Westland. Hoe langer u ingeschreven staat, hoe groter de kans is dat u in aanmerking komt voor een nieuwbouwappartement.

Meer informatie?

Als u vooraf al meer wilt weten over de verkoopprocedure of de waarde van uw huidige woning/appartement, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze projectmakelaar. Bent u benieuwd naar de financieringsmogelijkheden voor een appartement in De Harmonie? Meer informatie hierover vindt u hier.

"Wonen midden in het centrum van Naaldwijk."

Heeft u interesse?

Schrijf u in voor een van de appartementen.

Ontwikkeling

Herkon   Logo RGB

Stationspark 1100
3364 DA Sliedrecht

Realisatie

Stout RGB

Stationspark 1100
3364 DA Sliedrecht

Verkoop

Hulsebosch logo makelaardij RGB

Hulsebosch Makelaardij
Stokdijkkade 13
2671 GW Naaldwijk

T: 0174 – 62 41 11