Bouw gestart! Nog één appartement beschikbaar.
Interieur3 TypeE

Financiering

Uw appartement financieren

Een huis kopen is waarschijnlijk de grootste aankoop in uw leven en geen alledaagse bezigheid. Op financieel gebied zijn er verschillende mogelijkheden en keuzes te maken dus het is fijn als u hierbij de juiste begeleiding krijgt. Hulsebosch Makelaardij & Assurantiën verzorgt de verkoop van alle appartementen van de Harmonie en helpt u ook graag financieel op weg.

Interieur4 TypeL WK

Betrouwbaar en persoonlijk advies op maat

Al meer dan 60 jaar is Hulsebosch Makelaardij & Assurantiën actief in het Westland en daarmee het oudste kantoor in de regio. Met een klein en hecht team staat ons familliebedrijf garant voor een persoonlijke benadering en flexibele werkwijze. Daarbij bevindt ons kantoor zich op loopafstand van de Harmonie, dat is makkelijk! U vindt in Hulsebosch Makelaardij & Assurantiën een betrouwbare adviseur op het gebied van hypotheken en verzekeringen.

Wij gaan graag persoonlijk met u in gesprek om een goed beeld te krijgen van uw situatie, ideeën en wensen. Zo krijgt u het beste persoonlijke advies op maat. Heeft u bijvoorbeeld een mooie keuken op het oog maar geen zicht op uw financiële middelen? Hulsebosch Makelaardij & Assurantiën informeert u over de mogelijkheden binnen uw budget. Samen kijken we naar de mogelijkheden en stellen we een plan op. Van verkoop tot financiering en verzekeringen; wij kennen uw situatie en kunnen zo de beste persoonlijke begeleiding geven.

Ons kantoor is 24 uur per dag, zeven dagen in de week telefonisch bereikbaar. Geeft u de voorkeur aan een persoonlijk gesprek? U bent van harte welkom in ons kantoor in Naaldwijk. Kunt u gelijk even kijken hoe de bouw vordert!

"Behalve aankoop verzorgt Hulsebosch Makelaardij & Assurantiën ook de financiering en verzekering voor u”

Financierings­mogelijkheden

Voordat u definitief overgaat naar het kopen van het appartement is het handig om te weten wat uw financieringsmogelijkheden zijn. Deze mogelijkheden geven aan of de koop voor u financieel haalbaar is.

Tijdens een oriëntatiegesprek beoordeelt een financieel adviseur van Hulsebosch Makelaardij & Assurantiën uw situatie en stelt op basis daarvan deze mogelijkheden voor u

Contact

Neem snel contact op met Hulsebosch Makelaardij & Assurantiën voor het inplannen van een afspraak:

Heeft u interesse?

Schrijf u in voor een van de appartementen.

Ontwikkeling

Herkon   Logo RGB

Stationspark 1100
3364 DA Sliedrecht

Realisatie

Stout RGB

Stationspark 1100
3364 DA Sliedrecht

Verkoop

Hulsebosch logo makelaardij RGB

Hulsebosch Makelaardij
Stokdijkkade 13
2671 GW Naaldwijk

T: 0174 – 62 41 11